اذهب الي المحتوي
شرح حل مؤقت للتحميل من دومين مازاكوني نت للروابط لحين تحويل روابط المتدي ×
  • Chatbox

    You don't have permission to chat.
    Load More

Easy Cheesecake


ice princess

Recommended Posts

lemoncheesecake9486435.jpg

:cloud9:

 

 

 

المكونات:

cheesecake.png

القاعدة:

2 علبة بسكويت (مقدار كوبين ونص)

1/2 كوب ذبدة سايحة

 

 

 

2 كوب زبادى

1 كوب جبن كريم غير مملحة

1 كوب كريمة خفق

1/2 كوب سكر ناعم

3 كيس جيلاتين

عصير ليمونة

مكسرات او قطع فاكهه او قطع شيكولاتة (حسب الرغبة) غير اساسى

 

الصوص:

كراميل (كوب سكر+ معلقتين ماء+ كريمة خفق)

الشيكولاته (شيكولاتة مذابة على حمام مائى + كريمة خفق)

الفراولة (كوب ونص عصير فراولة + كوب سكر + عصير ليمونة + كيس جيلاتين)

 

 

طريقة التحضير:

 

- نفرم البسكويت ونخلطه بالزبدة السايحه ونخلطهم جيدا ونضعهم فى صينيه التشيز كيك ( صينية ذات قاعدة منفصلة) نضع البسكويت المفروم ونضغط جيدا ونضعه فى الفرن على درجة حرارة متوسطه لمدة 10 دقائق ثم نتركها يبرد جيدا.

- نخلط كريمة الخفق جيدا مع نص كمية السكر

- نخلط الزبادى والجبن مع باقى كمية السكر

- نذيب الجيلاتين فى عصير الليمون ثم نضيفه لخليط الزبادى والجبن

- نضيف كريمة الخفق ونخلط جيدا

- نضيف المكسرات او الفاكهه او الشيكولاته

- نصب الخليط على البسكويت.

- نضع الكيكة فى الثلاجة لمدة لا تقل عن 6 ساعات ومن المستحسن تركها طول الليل فى الثلاجة حتى تتماسك جيدا.

- بعد ذلك يمكن اضافه الصوص الذى نرغب فيه.

 

ملحوظة: يجب ان يكون الصوص بارد جدا

 

 


 

sQWC7g7.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

wooooooooooooow

ana ba7eb el cheese cake awiiiiiiiii

gaw3teny ya bet ya icccccccccy

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanx


 

KdH9fBQ.gif

رابط هذا التعليق
شارك

  • Admin

Great Work ... Thanks


WZj5Ng7.jpg

 

rBPPpv3.gif

I Believe In My Power

 
 
IYe5qrM.gif
GygiCrB.gif
YCABoQh.gif

 

gzAusUH.gif

 

 

رابط هذا التعليق
شارك

  • المتواجدين الان   0 اعضاء متواجدين الان

    • لايوجد اعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحه
×
×
  • اضف...