اذهب الي المحتوي
شرح حل مؤقت للتحميل من دومين مازاكوني نت للروابط لحين تحويل روابط المتدي ×
  • Chatbox

    You don't have permission to chat.
    Load More

جلاش بحشو البيتزا


SecReT LoVe

Recommended Posts

 

 

زمن التحضير

 

20 دقيقة

 

زمن الطهى

 

30 دقيقة

 

 

المقـاديــــــر

 

 

1 ملعقة كبيرة زعتر - جاف

 

1 عبوة جلاش

 

1 عبوة سجق- سوسيس - أو أى لحوم بارده

 

(حسب الرغبه)

 

1 كوب جبن موتزاريلا - مبشوره

 

1 كوب جبن شيدر - او جوده مبشوره

 

2/1 كوب جبن رومي - مبشوره

 

1 حبة فلفل أخضر - مكعبات صغيره

 

1 حبة فلفل أحمر - مكعبات صغيره

 

3/4 كوب زيتون أسود - شرائح

 

1 كوب زيت ذرة كريستال

 

1 كوب لبن

 

1 بيضة - مضروبه

 

 

 

طريقة الطهى

 

1.يسلق السوسيس و يقطع شرائح سمكها 1 سم و أذا احضرت أى لحوم بارده أخرى تقطع قطع متوسطه.

 

2.يدهن قاع صينيه مستطيله بالزيت. تقسم كمية الجلاش الى النصف. توضع شريحه واحده من الجلاش فى قاع الصينيه لتصنع طبقه.

 

3.يوضع كوب من الزيت فى وعاء صغير و يدهن سطح طبقة الجلاش بالزيت و هى داخل الصينيه. تكرر نفس العمليه مع بقيه شرائح الجلاش مع وضعهم فوق بعضهم حتى تنهى نصف كميه الجلاش.

 

4.تضاف كل الجبن، الزيتون، الفلفل، السوسيس او اللحم البارد و يرش الزعتر على الوجه.

 

5.تكرر نفس الخطوات السابقه مع النصف الأخر من شرائح الجلاش لتكون مجموعه من الطبقات فوق الجبن.تدهن الطبقه الأخيره بزيت اكثر من الطبقات الأخرى.

 

6.تضغط الطبقات بيديك حتى تلصق كلها ببعضها. يقطع الجلاش الى مربعات (6*6 سم) بأستخدام سكين حاد. يسخن الفرن لدرجه حراره مرتفعه(230-220) درجه مئويه.

 

7.يمزج اللبن بالبيض المضروب و يصب فوق الجلاش فى الصينيه. يوضع فى الفرن لمدة 30-25 دقيقه أو حتى يصبح السطح بنى مذهب. يقدم فورا.


 

 

sigpic3787413.gif

 

 

 

 

B R B

رابط هذا التعليق
شارك

Eshta 3leky ya sacrota :D

shaklo kda tooooooo7fa

teslam edeky

رابط هذا التعليق
شارك

تسلم ايدك يا ام سيف

واجبه لذيذه

شكرا يا عثل


رمضان كريم

كل عام وأنتم بخير

رابط هذا التعليق
شارك

خلاص بقى جربوهاا وقولولى اية رايكو فيهاا

 

منورة شيكولا انتى وبودى


 

 

sigpic3787413.gif

 

 

 

 

B R B

رابط هذا التعليق
شارك

  • المتواجدين الان   0 اعضاء متواجدين الان

    • لايوجد اعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحه
×
×
  • اضف...