اذهب الي المحتوي
شرح حل مؤقت للتحميل من دومين مازاكوني نت للروابط لحين تحويل روابط المتدي ×

EGY.DODY

Active Members
  • Posts

    131
  • تاريخ الانضمام

  • تاريخ اخر زياره

My Favorite Songs

السمعه بالموقع

0 محايد

عن العضو EGY.DODY

  • الرتبه
    Newbie
    Newbie
  • تاريخ الميلاد 15 أغس, 1986

Previous Fields

  • Country
    Nothing Selected
  • Gender
    Not Telling
  • برجك
    Leo
  • مزاجك
    loved

Contact Methods

  • AIM
    لا يوجد
  • MSN
    egy.dody@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.mazakony.com
  • ICQ
    123456
  • Yahoo
    egy_dody@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    بيت الرومانسيه
  • Interests
    الغناء
  1. بجد شرفتونى ونورتونى وكمان ذوقك حلو موووووووووت **dolsy** يا ومنوره التوبك ياقمر وميرسى على مرورك ورقتك ياقمر emzيا ومنوره ياقلبى
  2. ميرسى يا عمرى على مرورك وعلى رقتك ويارب تكون الصور نالت اعجابك SecReT LoVe
  3. هنكمل ايه رأيكوا بقا يارب ينال اعجابكم تحياتى لفريق عمل مزاكونى
  4. :Mazakonia (92): *********نبدأ******** تحياتى لكم والبقيه تأتى
  5. الكلام الحلو ده ميطلعش الا منك انت ياخالد تسلم ايدك
  6. الكلام الحلو ده ميطلعش الا من انسان رقيق وحساس زيك ميرسى عالكلام الحلو ده
  7. جزاك الله خيرا ياخالد وشاكرين لمجهودك العظيم ومنتظرين المزيد
  8. الممبار أشهى أكلات المطبخ المصري الممبار القاهرة/ يعتبر "الممبار" من الآكلات الشهية والشعبية الشهيرة جدا في مصر، مع أنها معروفة أيضا في بلاد الشام، لكن بأسماء مختلفة، وتعتقد الكثيرات أن تحضير الممبار يحتاج لمجهود جبار ووقت كبير، إلا أن هذا ليس من الصحة بمكان، فلذة الممبار وطعمه الرائع ينسيان حواء تعبها فيه. ولم تعد السيدات حاليا بحاجة للجلوس ساعات لتنظيف الممبار، لأنه بات يباع منظفا، ومع هذا عليك بنقعه في القليل من الماء والملح لمدة 20 دقيقة أو أكثر، ثم يشطف ويكون جاهز للحشو . خلطة الممبار: 1 كيلو ممبار يقطع إلى حوالي 19 قطعة طول القطعة ما بين 12 إلى 15 سم. 1 ك أرز مصري. عدد 2 بصلة كبيرة. 1 كيلو طماطم. سمن أو زيت. مكعب مرقة دجاج. صلصة طماطم. شبت وبقدونس وقرن فلفل حامي "حسب الرغبة". قليل من الملح والفلفل والبهار والقرفة وبعض النعناع الناشف. طريقة التحضير: -نحضر حلة نضع فيها عدد 1 بصلة مفرية مع السمن وتشوح على النار، ثم نضع عليها عصير الطماطم، ونضع مكعب مرق دجاج، وتترك لتتسبك. - نضع معلقتين صلصلة طماطم تقلب وتترك لتغلي، ثم تترك لتبرد قليلا، ونضع عليها الأرز والشبت والبقدونس بعد تقطيعها لقطع صغيرة. نحضر البصلة الثانية وتقطع صغيرة وتتبل بالملح والفلفل والبهار والقرفة والنعناع الناشف، وتدعك جيدا وتضاف على الخلطة وتقلب جيدا، ويحشى الممبار بها استعدادا لسلقه. السلق: -نحضر حلة غويطة توضع على النار نضع فيها سمن ونضع 2 فص مستكة وتذوب، ثم نضيف عليها مقدار كبير من الماء، ونضع ورق لوار وحبهان وتترك لتغلي. -نضع فيها حلقات الممبار و تترك للنضج لفترة من ساعة إلى ساعة و نصف. -يرفع و يترك ليبرد، ثم يحمر في زيت ساخن غزير ولا يترك كثيرا على النار حتى لا ينشف، :Mazakonia (92): ويقدم مع البقدونس ورشة فلفل اسود وبالهناء والشفاء.
  9. بجد اغنيه حلوه ومؤثره ميرسى ياتوت
  10. حبيبى حتى ولو بعيد حتى خلي الشوق يزيد ميرسى يا جميل
  11. الله الله الله ايه ياعم الجمال ده اشجينا كمان وكمان
×
×
  • اضف...