SecReT LoVe قام بنشر January 9, 2011 Share قام بنشر January 9, 2011 هاااااااااااااااااااااااااى عليكو يا بنات بس الرجالة مش يجو هنااااااااااااااا ولا تعالو اللى بيحب المطبخ بصو بقى انا طبعا اول مرة انزل طريقة اكل من مطبخى بس مش هنزل صور المرة دى بس المرة الجاية ان شاء الله انزلكوو صور مع الاكل اللى بيعملووو يعنى فضااااااايح مطبخى وطبعااا لانى لسة جديدة فى المطبخ يعنى بقالى فية سنتين بالظبط ولانى لسة جديدة فى المطبخ وبحب التغير استحملو بقى وصفاااااتى وان شاء الله تعجبكووووو وكمان حاجة انا بحب الاكل يخلص بسرعة يعنى مش بحب واقفة المطبخ بكرهه مووووووووووووووووووووووووووت بس هاقولو على اول طريقة منى واللى تجربها بالامانة تقولى اية رايها فيها اوك نبتدى بقى طبعا هانجيب الفراخ انتو طبعا بالكمية اللى تكفيكوو بس انا بعمل على ادى انا وجوزى بس فـ بتكون كمية قليلة جدااا بجيب قطعتين فراخ يعنى صدر وورك او صدرين اى حاجة يعنى اوك المهم وبدعكهم بالدقيق وبعدين اغسلهم كويس وانقعهم فى خل واعصر عليهم ليمونة طبعا كل دة عشان الظفارة بتاعة الفراخ وتكون ريحتها حلووووووة فى الشوربة معانى برمى الشوربة او وانتى بتاكليهاا الهم لالالا صحيح نسيت اقول وانتى بتغسلى الفرخة شيلى الطبقة الجلد اللى فوق وخلى لحمة الفراخ بس المهم نحضر بقى التتبيلة بتاعة الفراخ اللى هى ملح وفلفل اسود وملح وحبهان ونضربهم فى الخلاط مع بصلة وبعدين ندهعك بيهم الفرخة جامد وبعد كدة نجيب حلو فيها مية ونسبها تغلى على البوتوجاز ونحط فيها برضو ملح وفلفل اسود وحبهان وبصلة وسط واول ما تغلى نحط فيها الفرخة ونسبها شوية لغاية ما تقرب تستوى وبعدين نطفى عليها ونطلع الفرخة من الشوربة ونجيب ورقة فوووويل ونكون بقى قطعنا بصلة صغيرة خاااااااالص وفلفلة ومعلقتين كاتشب كبار و كلة يتقطع صغير خالص وزيتون مقطع ونحط عليهم شوية ملح ونظبط طعمهم كاننا هناكلهم ونروح حطينهم على الفرخة وحتتة جبنة موزاريلا ونقفل الورقة الفويل وندخلها الفرنة ونسبها لغاية ما الفرخة تتحمر وعلى فكرة الاكلة دى ممكن يتاكل معاها رز بالخلطة او رز بالكارى بس انا بعملها مع رز باكارى B R B رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
!! Vampire !! قام بنشر January 10, 2011 Share قام بنشر January 10, 2011 اهم حاجه قبل ما تعملوا وصفة ابله سكروته انكم تكونوا مجهزين رقم اقرب مستشفى او اسعاف لانكم بعد ما هتاكلوا هيجيلكم تلبك معوى وربنا يكون فى عون اسلام يارب وسيف لما يكبر ويبتدى ياكل من ايدك Game Over Mubarak Democracy Now رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
'' MEGO '' قام بنشر January 10, 2011 Share قام بنشر January 10, 2011 يم يم يم الله عليكي يا حماتي شكلك هتريحيني من المطبخ خالص هههههههههههههههه لالا بجد تسلم ايدك وانشاله اجربها فيهم واقولك ايه الاخبار وربنا يستر تسلمي يا حماتي بقا بس يبقي شيبيلي شويه بقا علي ما اجرب الي بياكل لوحدو........................ :Mazakonia (92): رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
SecReT LoVe قام بنشر January 10, 2011 الكاتب Share قام بنشر January 10, 2011 كدة يا فامبيرررررررررررررررررررررررررررررررر ماشى ماشى ابقى شوف بقى مين يعزمك عليهااا يا منزل من روحى المعنوييييية بعدين دة قسم مطبخ اية جابك هنا انت هاااااااااا ميجوووووووو عبيبتى قلبى اللى رفعتلى الروح المعنوووووووووووووية ميرسى يا حبيبتى ربنا يكرمك ياااارب بس لما تجربيها سبيها على الله ومش تتصلى بالاسعاااااااااااااف :Mazakonia (92): B R B رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
refai قام بنشر January 12, 2011 Share قام بنشر January 12, 2011 SecReT LoVe TESLAM EDIK :blush: R a m d a n K a r e e m رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
mo2aaa قام بنشر January 12, 2011 Share قام بنشر January 12, 2011 وانا شامه الريحه من دلوقتى وحاسه بطعمها وجوعت بقى بس هموووووووت واكلها من ايدك انتى يا سكروته :blush: هبقى اجيب البت ميجو معايا ونعزم نفسنا عندك فى يوم ونعملها مفاجاه ليكى بقى :sad: تسلم ايدك حبيبتى والله سهله جدا فعلا وهجربها باذن الله عندما لا نبكى فهذا لا يعنى أننا فقدنا الإحساس بل أحزاننا كثرت علينا فلم نجد دموعاً تعادلها فإكتفينا بالصمت رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
SecReT LoVe قام بنشر January 12, 2011 الكاتب Share قام بنشر January 12, 2011 عارفة بكشك كل دة عشان مش تعمليها يا كسلالالالالالالالالالالالالانة بس تشرفى انتى وميجوووووو وكل اللى عايز بس بشرط تيجو بفراخكوو مسلوقة جاهزة وكمان ورق الفويل وكمان المزاريلا والطماطم والزيتون والفلفل وانا الملح من عندى ياله افرحووو بقى ثانكس مووووووؤ مووووؤ يا حبيبتى منورة انتى ورفاعيييييي B R B رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
Recommended Posts