! Non Stop Music قام بنشر December 31, 2007 Share قام بنشر December 31, 2007 ازيكم يا بنات عاملين ايه انهاردة جايبلكو طريقة سهلة جدا ومش بتاخد وقت للى بيحبوا الخوخ والبرقوووق المقادير كيلو خوخ و ½ كيلو برقوق منزوع البذور ومقطع الى نصفين ½ • ½ 1 كوب ماء • 100 جرام سكر • عودا قرفة • 4 كبش قرنفل طريقة التحضير يوضع البرقوق مع الخوخ فى اناء مع باقى المقادير على النار حتى يغلى ثم تهدأ النار . يستمر الطهى لمدة 10 دقائق حتى تصبح الفاكهة طرية مع التقليب مرة واحدة فى منتصف الطهى. تترك الفاكهة لتبرد وتقدم باردة مع بسكويت او ايس كريم . My Face Book رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
Recommended Posts