اذهب الي المحتوي
شرح حل مؤقت للتحميل من دومين مازاكوني نت للروابط لحين تحويل روابط المتدي ×
  • Chatbox

    You don't have permission to chat.
    Load More

طريقة عمل الفاهيتا


*BODY*

Recommended Posts

واليكم الطريقه و المقادير

 

المقادير :

 

صدور دجاج كل صدر يقطع الى اثنين "يعني تخففين من سماكتها علشان تستوى بسرعه"

ثوم مطحون "على حسب الرغبه"_ بابريكا ملعقه اكل و نصف _ ملح فلفل اسود و كمون

 

الطريقه :

تبهر الصدور جيدا و يوضع فى الصاج قليلا من الزيت و توضع قطع الدجاج و تقلب حتى تستوى من الجهتين و لما تستوى يذاب حبه ماجى فى كاس مويه حاره و توضع على الكميه الدجاج اللى فى الصاج بس اذا كان الصاج ما يكفى كل كميه الدجاج توضع بس نف محلول الماجى و النصف الثانى مع الكميه التانيه حتى تستوى الدجاج و يشفط المويه و يقدم مع سلطه الفلفل الرومى سلطه الفلفل الرومى

 

المقادير و الطريقه :

 

بصلتين تقطع شرائح طوليه _فلفل رومى حبه واحده من كل لون "احمر و اخضر و اصفر و برتقالي "

لما تستوى الفاهيتا او قرب ما تستوى حطي شويه زبده فى الصاج التانى و حطى البصل حتى يذبل و بعدين الفلفل الاخضر و بعدين الاحمر و باقي الالوان و لا تخليها لحد ما تذوب لا خلى الفلفل الرومى شوي صاحي

 

طريقه التقديم توضع سلطه الفلفل الرومى اولا فى الصحن و بعدين قطع الفاهيتا و معاها الرز الابيض و الذره المسلوقه و البطاطس المشويه فى الفرن معى الخلطه السريه "جايتكم فى الطريق"

 

و يفضل تقدم بطريقه كل شخص يوضع طبقوا لحالوا علشان يحسون باجواء المطاعم

و طريقه البطاطس و العصير في الطريق

رابط هذا التعليق
شارك

  • المتواجدين الان   0 اعضاء متواجدين الان

    • لايوجد اعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحه
×
×
  • اضف...