*BODY* قام بنشر November 17, 2007 Share قام بنشر November 17, 2007 واليكم الطريقه و المقادير المقادير : صدور دجاج كل صدر يقطع الى اثنين "يعني تخففين من سماكتها علشان تستوى بسرعه" ثوم مطحون "على حسب الرغبه"_ بابريكا ملعقه اكل و نصف _ ملح فلفل اسود و كمون الطريقه : تبهر الصدور جيدا و يوضع فى الصاج قليلا من الزيت و توضع قطع الدجاج و تقلب حتى تستوى من الجهتين و لما تستوى يذاب حبه ماجى فى كاس مويه حاره و توضع على الكميه الدجاج اللى فى الصاج بس اذا كان الصاج ما يكفى كل كميه الدجاج توضع بس نف محلول الماجى و النصف الثانى مع الكميه التانيه حتى تستوى الدجاج و يشفط المويه و يقدم مع سلطه الفلفل الرومى سلطه الفلفل الرومى المقادير و الطريقه : بصلتين تقطع شرائح طوليه _فلفل رومى حبه واحده من كل لون "احمر و اخضر و اصفر و برتقالي " لما تستوى الفاهيتا او قرب ما تستوى حطي شويه زبده فى الصاج التانى و حطى البصل حتى يذبل و بعدين الفلفل الاخضر و بعدين الاحمر و باقي الالوان و لا تخليها لحد ما تذوب لا خلى الفلفل الرومى شوي صاحي طريقه التقديم توضع سلطه الفلفل الرومى اولا فى الصحن و بعدين قطع الفاهيتا و معاها الرز الابيض و الذره المسلوقه و البطاطس المشويه فى الفرن معى الخلطه السريه "جايتكم فى الطريق" و يفضل تقدم بطريقه كل شخص يوضع طبقوا لحالوا علشان يحسون باجواء المطاعم و طريقه البطاطس و العصير في الطريق رابط هذا التعليق شارك More sharing options...
Recommended Posts