اذهب الي المحتوي
شرح حل مؤقت للتحميل من دومين مازاكوني نت للروابط لحين تحويل روابط المتدي ×
  • Chatbox

    You don't have permission to chat.
    Load More

أسباب فشل الجاتوه


ThE.jAgUaR

Recommended Posts

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 

أسباب فشل الجاتوه

 

أولا : جاتوه مكتنز وسميك

 

كثرة السوائل أو الدهن أو البيض

قلة خفق البيض

 

 

ثانيا : الطبقة العلوية يابسة وجافة

 

ارتفاع في درجة حرارة الفرن

مدة الخبز أطول مما يجب

 

ثالثا : سطح الجاتوة مشقق ومحدب

 

كثرة الدقيق

قلة في كمية السوائل

كثرة خفق

مدة المزيج في الصينية غير مستو

ارتفاع في درجة الحرارة الفرن

 

 

رابعا : سطح الجاتوه رطب ولزج

 

كثرة السكر

مدة الخبز اقل مما يجب

 

خامسا : هبوط الجاتوه

 

كثرة السكر

أو

كثرة السوائل

أو

كثرة الزبدة

 

سادسا : تفتت الجاتوه

 

كثرة السكر والزبدة

قلة في الخفق

تحضير الصينية بطريقة غير صحيحة

تبريد غير كاف للجاتوة

 

وان شاءالله تعملوا جاتوه ويزبط معكم ميه ميه

 

مع فائق احترامي

رابط هذا التعليق
شارك

الله بجد طعمه رائع

انت هاتقعد تحنسنا كده

ماتجيب مره حاجه تتاكل

تسلم ايديك يامحمد

بجد مشرف جاااااااااامد

رابط هذا التعليق
شارك

الله يخليك يا

محنا لازم نعرف اسمك

ربنا يوفقك يارب

رابط هذا التعليق
شارك

ماشي يا مونتي

رابط هذا التعليق
شارك

  • المتواجدين الان   0 اعضاء متواجدين الان

    • لايوجد اعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحه
×
×
  • اضف...