ThE.jAgUaR قام بنشر May 20, 2007 قام بنشر May 20, 2007 السلام عليكم و رحمة الله و بركاته المقادير لحمه مفرومه 2 باذنجان اسود كبير 2 بطاطس كبير عصير 3 طمام + صلصه ندى 2 بصل 2 فص ثوم زيت بهارات ( كمون -فلفل اسود-قرفه-زنجبيل-ملح ) 1فلفل رومي و 2 فلفل اخضر حار الطريقه يقطع البذنجان و البطاطس شرائح سميكه نوعا ما يرص في صينيه بعد دهنها بقليل من الزيت و توضع في الفرن ( هذي الطريقه افضل من قلي البذنجان و البطاطس ) توضع اللحمه المفرومه و البصل في مقلاه و تترك حتى تستوي جيدا تخلط الطمام والصلصه و البصل و الثوم في الخلاط و يضاف لها كوب ماء دافي و البهارات تخرج الصينيه من الفرن و ترص عليها اللحمه المفرومه و الفلفل الرومي و الفلفل الحار و تسكب فوقها الصلصه و شرائح الطماطم توضع في الفرن حتى تتسبك و تقدم مع الرز و بالعافيه .. __________________
Recommended Posts